Sportschutters met een KNSA licentie die in 2017 lid van SSV Zaanstad worden betalen in november en december geen contributie.
Waarom?
Heel simpel, wij vinden het niet nodig dat sportschutters die lid willen worden of willen overstappen naar SSV Zaanstad in de laatste 2 maanden van het jaar op dubbele kosten komen voor het lid zijn bij 2 verenigingen.

Geef bij de aanmelding via de website duidelijk aan dat u in het bezit bent van een geldige KNSA licentie, dan maken wij op korte termijn met u een afspraak. Vermeld uw KNSA licentienummer, licentiedatum, sportschutter sinds en van welke vereniging u af komt.
Wij gaan er vanuit dat u een ervaren sportschutter bent en een introductiecursus niet van toepassing is, u legt wel een proef van bekwaamheid af in het bijzijn van onze trainer/instructeur.

Print Friendly, PDF & Email
Geen contributie voor schutters die lid van SSV Zaanstad worden in november en december.