Eind september kwam het bestuur van SSV Purmerend met het verzoek of wij tijdelijk aan haar leden onderdak kunnen bieden in verband met bouwkundige problemen van de schietbaan aan de Jaagweg. Na bestuurlijk overleg en een ledenvergadering hebben we in overleg met onze leden besloten om SSV Purmerend een helpende hand te bieden. Uiteraard zijn er tussen de verenigingen kleine verschillen hoe zaken zijn geregeld, dit is zo goed mogelijk doorgesproken en op elkaar afgestemd.

Per 24-10-2017 schiet/traint SSV Purmerend op de dinsdag en vrijdag samen met de leden van SSV Zaanstad.

Dit is voorlopig tot 31-12-2017, bevalt dit voor beide partijen dan wordt de samenwerking voortgezet tot 31-12-2018 waarna een eventuele verlenging opnieuw zal worden bekeken.

SSV Zaanstad en SSV Purmerend hebben vanaf 1974  elkaar al een aantal maal geholpen waardoor er zo tussen beide verenigingen een band is ontstaan. Soms is er voor jaren geen contact maar als het nodig is proberen we elkaar toch weer even te helpen.

Print Friendly, PDF & Email
SSV Purmerend traint voorlopig bij SSV Zaanstad